Nyheter.‎ > ‎

Kjære gode venner i Misjonssenteret!

lagt inn 17. apr. 2020, 01:05 av Admin Bruker
Håper at dere er alle har hatt en god påske selv om den ble annerledes!  

Håper at dere får hente trøst i Guds Ord!

 

 2.søndag etter påske 19/4

Denne søndagen er en av lesetekstene fra 1. Kor. 15,12-21. Her understeker Paulus hvor viktig oppstandelsen er. Dette kapittelet er kalt oppstandelseskapittelet. 

Det står og faller med oppstandelsen. Denne delen av kapittelet uttrykker det veldig klart! 

Hvis ikke Jesus Kristus har stått opp, blir forkynnelsen  meningsløs og tom. Hvis ikke Jesus stod opp igjen, er det er ingen vits i å tro på Jesus og vi må selv ta ansvar for syndene våre. Da er det virkelig synd om oss som kaller oss kristne. 

Men de gode nyhetene er at Kristus har stått opp. Og da har vi Ham å gå til med syndene våre. Han døde for oss og Han stod opp igjen! Ja, Bibelen forkynner oss at Jesus lever! En oppstått og levende frelser er grunnen til at vi kan kalle oss kristne! 

 

I preketeksten fra Joh 21,1-14 møter Jesus sine disipler på hjemmebane. De er på fisketokt igjen. Men det blir ingen fangst. Så står Jesus der på stranden (de skjønte først ikke at det var Jesus),  og Han ber dem om å kaste ut garnet en gang til. Da blir det så stor en fangst at de ikke makter å få den med seg i første omgang. Peter får høre at det er Jesus som står der på stranden. Da er han ikke sen med å kaste seg i vannet og legge på svøm inn til sin Mester, som han bare noen dager i forveien hadde fornektet.  Jesus kommer nå med en ny innbydelse til fellesskap med seg, en ny sjanse, tilgivelse og opprettelse. Det som de trengte mest, gav ham dem! Hvilken nyhet også for oss i disse tider! Han vil møte deg og meg på en måte som vi ikke trodde var mulig. Han har lovet å være hos oss alltid! 

"Se, jeg er med dere alle dager inntil verdens ende"! Matt. 28,20b.

 

 

For denne søndagen er det også følgende tekster: Jes. 43,10-13 og Ap.gj.1,1-5

 

Må Herren velsigne dere rikelig!                                                                                                                                                

 

Skulle du ha bruk for en prat på telefon, om stort eller smått, nøl ikke med å ta kontakt, enten med Ewa (479 02 862) eller meg (930 48 259). Vi har «slikt å gjøre» i disse tider.

 

Gode hilsener

 

Bjørn

 

Takk for gavene til misjonsarbeidet! Det har i april kommet inn 6608,32 til forsamlingen via vipps og bankkonto. (Avlest 15.4)

Det er fortsatt mulig å gi via bank.  Kontonr. til Drammen Misjonsforsamling er: 2220.08.20227, og en kan vippse til Drammen Misjonsforsamling NLM med vipps nr.  552199.

 

Takk for at dere er trofaste!

 

Ds.

Comments