Nyheter.‎ > ‎

Misjonssenteret – godt besøkt i januar!

lagt inn 27. jan. 2012, 02:44 av Noralf Trønnes   [ oppdatert 27. jan. 2012, 02:46 ]
Søndag 8. januar hadde vi i Misjonssenteret besøk av sanggruppen Quartz. Fire voksne og fem barn gledet oss med mye fin sang med ny vri. Forsamlingsleder Bjørn Moldekleiv holdt andakt over teksten om Jesus som 12-åring i templet. Barna ble oppfordret til å tegne til fortellingen, og mange flotte kunstverk ble produsert. Over 60 personer hadde møtt frem denne kvelden

Like mange møtte frem også påfølgende søndag. Espen Ottosen talte over søndagens tekst. Han er informasjonsleder i NLM og forlagssjef i Lunde forlag. Lørdagskvelden hadde han holdt et bibelforedrag med temaet ”Kristen i et sekularisert samfunn”, noe som engasjerte tilhørerne kraftig. Mange kom med innspill, og det ble en nyttig samtale.


Rekorden når det gjelder fremmøte ble derimot satt søndag 22. januar, da nærmere 100 store og små mennesker fylte salen! Forsamlingen i Misjonssenteret hadde invitert Tryggheim barnehage til jubileumsfest! Det er 40 år siden de startet på Åssiden som den andre av NLM sine barnehager. Foreldre, barn, ansatte – både tidligere og nåværende- og mange fra forsamlingen var møtt frem. Barnehagebarna sang utrolig fint, og våre søndagsskolebarn og Tweensmedlemmer var forsangere i fellessangen! Områdearbeider Åse Karlsen holdt andakt om to karer i Jeriko som fikk livene sine forandra da de møtte Jesus, den blinde Bartimeus og tolleren Sakkeus. Begge fikk sin synd tilgitt, og et nytt liv! Formann i eierstyret, Ivar Hunnestad gav en kort historikk og overrakte årets ”ildsjelpris” til Egil Skretting for MANGE års trofast dugnadsinnsats i barnehagen. Det ikke mange visste var at Skretting også er baker! Dagen til ære hadde han sammen med kona laget en stor bursdagskake med fire lys, ett for hvert tiår som noen av barnehagebarna fikk blåse ut. Steinar Brattgjerd takket de ansatte med roser – og så ble det kakefest!