Nyheter.‎ > ‎

Sommeren 2021.

lagt inn 25. jun. 2021, 09:05 av Admin Bruker
 Kjære venner!

Søndag den 27. juni kl.11.00 vil Johan Leirvik tale. Det blir også nattverd. Etter møtet blir det så tur til Solsetra. De som vil grille, må ta med grill. Ellers gjelder det at alle tar med seg mat!

Fra og med 4. juli blir det Samtale og Bønn hver søndag kl.19.00.  15. august starter vi opp igjen med vanlige møter!

Dette året planlegger vi forsamlingstur til Solsetra  28. til 29. august. Program vil komme over helga.
Region Øst avholder årsmøte lørdag 4. september i Misjonssalen, Oslo.  Hold av denne datoen!

I år har vi en konfirmant. Det er Hannah Louise Strøm. Konfirmasjonen blir 26. september.  En dag som vi ser fram til!

Forsamlingen sitt årsmøte blir 4. okt. Hold av dagen! Årsmøtepapirene er sendt ut i vår, men vil også bli lagt ut i Misjonssenteret i slutten av august.  Husk allerede nå å betale medlemskontingent på kr.50!  Den kan betales via bankkontoen til Drammen Misjonsforsamling NLM  2200 08 20227. Kan også betales med vipps  552199, men pga av avgiftene der, er det fint om dere betaler kr.55.  Sørg for å gjøre det i god tid før årsmøtet!

Hilsen med Ord. 7,1-3: " Min sønn, ta vare på mine ord og oppbevar mine hos deg! Ta vare på mine bud, så skal du leve, bevar min lære som din øyesten! Bind dem fast til dine fingrer, skriv dem på ditt hjertes tavle"! Det er en av lesetekstene for søndagen. "Ta vare på mine ord", blir vi formant! Guds Ord er livsviktig og det kun ved Guds Ord at vi kan bygge livet på trygg grunn! Jesus er klippen!

Velsignet sommer!

Gode hilsener

Bjørn      
Comments