Nyheter.‎ > ‎

Ut på Forsamlingstur – aldri sur!!!

lagt inn 21. jun. 2011, 04:25 av Noralf Trønnes   [ oppdatert 21. jun. 2011, 04:41 ]
Helgen rundt første mai pakket en del av vennene i Misjonsforsamlingen i Drammen tannbørsten og dro til seters! Nærmere bestemt Solsetra i Mjøndalen.

Bortimot 30 overnattet, men flere reiste litt til og fra, så på det meste var vi 50 stykk i alle aldere – fra Lukas på 1 år til…., ja vi skal vel ikke nevne noen navn…. Men Rolf og Knut har vel passert sin første ungdom iallfall?! :-). Her var representanter - alt fra Jungelgjengen (søndagsskolen) til Formiddagstreff. De fleste i Tweens-gruppa (4.-7.-klasse) stilte med foreldre – og Ungdomsklubben (8.klasse+) stilte med ledergjengen sin. De sistnevnte gjorde en fantastisk innsats med å engasjere oss andre i aktivitetesløype på søndagen, ”Vinn-på-minuttet”-inspirerte leker på lørdagskvelden, og som søndagsskolelærere under formiddagssamlingen søndag. Da var det forresten søndagsskole for alle aldersgrupper!

Misjonær Odd Åge Ågedal tok seg av ”klassen” for voksne. Han hadde også Bibelsamlingen lørdag kveld for oss alle sammen. Han snakket om fotballen som engasjerer så mange mennesker over hele verden. Vi har noe som er MYE bedre enn en fotball… Vi har fått høre om Jesus. Det er Han som binder oss sammen til en kropp, der hver enkelt kroppsdel har forskjellige funksjoner, men likevel alle må til for å få en hel kropp! Utrolig fint å kunne sitte ned sammen som en stor familie og kjenne at vi trenger hverandre og hører sammen. Og fotballen blir noe puslete i forhold til verdens beste budskap: Jesus som har kommet for å gi oss liv og overflod, ja EVIG liv!!

Det ble tid til mye god mat og ”kaffedrøs” mellom slagene. De modigste tok årets første bad og brentball ble den mest populære aktiviteten på fotballbanen den helga.

Søndagen var det stor grillfest ute under fast ledelse av grillmesterparet Fjellvang. Gud hadde gitt oss godt vær! Vi avsluttet med en generasjonssamling der Familien Eva Synnøve og Niri Lid fortalte om misjonsarbeid i Mongolia. Vi t.o.m. lærte en sang på mongolsk! Og selvsagt ble det premieutdeling for diverse innsatser.

Det hørtes ut som at alle som deltok var strålende fornøyde med tiltaket, og vi tror det frister til gjentagelse!God stemning i spisesalenVinn på minuttet!


Eggblåsing

Full konsentrasjon i løypa


Fotball er gøy!


...selv om Odd Åge snakket om noe som er enda bedre!


Grillfest